Obkreslení fotografie

15.03.2013 21:08

Další úkol který jsme se snažili splnit bylo obkreslení fotografie opět v programu Art Rage Studio Pro. Tento úkol byl velice zajímavý. Tentokrát se mi lépe vytvářelo na počítači a myslím že i podle toho obrázek vypadá. Na výtvarné výchově už obrázek nevypadá úplně tak jak bych si ho představovala. 

PGr : 

Tohle je slon jménem Eda. Žije v zoologické zahradě vedle našeho domu, je to velmi chytrý a přátelský slon. A taky můj nejlepší kamarád. Má velice rád listy z dubu, procházky, a koupání. Ale nerad se učí nové věci jako třeba povely. Snažím se ho naučit několik povelů, ale když mu něco řeknu okamžitě začne hledat starší paní která se ho kdysi snažila také nějaké podobné povely naučit. Začne běhat po celém výběhu a když zjistí, že se nikam jinam nedostane urazí se a už s ním není žádná řeč.

 

A tohle je Zuzka. Nedávno ji dovezli z Afriky a nemůže si tady zvyknout. S Edou se jí snažím pomoct. Za nedlouho by se jí měly narodit malé žirafy. Proto musí být v klidu a odpočívat. Je to nejvyšší žirafa u nás v zoo. Má ráda listy z jakýchkoliv obyčejných listnatých stromů. A ráda se vytahuje, že je nevyšší. Narozdíl od Edy se nerada koupe, když se jí snažíme opláchnout, tak kopat a dupat jako šílenec a potom už nezmůžeme nic.

A práce z výtvarné výchovy dopadla takhle: